Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Agent bez minulosti / Bourne Identity (kompletka,1080p,CZ) = CSFD 86% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Agent bez minulosti / Bourne Identity (kompletka,1080p,CZ) = CSFD 86% Názov:Agent bez minulosti / Bourne Identity (kompletka,1080p,CZ) = CSFD 86% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:9.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-02-25 Peerov:8 (Seed: 8, Leech: 0)
    Zaner:Akcni,Mysteriozni,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jedné bouřlivé noci vyloví italská rybářská loď z moře muže, spíš mrtvého než živého. V zádech má kulky a pod kůží štítek s číslem bankovního konta ve švýcarské bance. Víc nic. Když se mu konečně vrátí vědomí, nic svým zachráncům o sobě nedokáže povědět. Trpí naprostou ztrátou paměti. Postupně zjišťuje, že ovládá bojová umění, domluví se v několika jazycích a že si poradí s každou zbraní. To signalizuje velice nebezpečnou minulost. Ale kdo a proč ho chtěl zabít, si vybavit nedokáže. V curyšské depozitní schránce, kam se vydá, jakmile loď přistane, nalezne hned několik cestovních dokladů, závratně vysokou hotovost, automatickou pistoli a jméno Jason Bourne s pařížskou adresou. I když o sobě stále nic neví, pochopí záhy, že lidé, kteří ho znají, usilují o jeho život. A tak Marii, první dívce, kterou potká, nabídne 10.000 dolarů za cestu do Paříže. Teprve tady, s pomocí Marie, jejíž život převrátil vzhůru nohama, začíná skládat první kamínky do mozaiky své minulosti...  Román Roberta Ludluma, který má přinejmenším stejně široké čtenářské zázemí jako třeba Tom Clancy, byl již před lety zfilmován a uveden na televizních obrazovkách a videu pod názvem Agent beze jména s Richardem Chamberlainem. Doug Liman, režisér nového přepisu, odmítl roli ilustrátora dramatické a dějově nesmírně rozvětvené předlohy. Rozhodl se natočit akční špionážní film, zakotvený v současné realitě, který by oslovil i mladou diváckou generaci. Díky svému otci poznal skutečné agenty a věděl, že jejich život a práce se jen málo podobá tomu, co znal ze špionážních snímků. Proto se - se souhlasem autora - rozhodl k rozsáhlým škrtům a změnám, proto do hlavní role, pro mnohé až překvapivě, obsadil Matta Damona, držitele Oscara za film Dobrý Will Hunting. Ten o svém nejnovějším snímku řekl: "Věděl jsem s jistotou, že Doug nenatočí standardní hollywoodský akční film". Vystihl tak stručně a přesně kvalitu, kterou Doug Liman románu z 80. let vtiskl. Na atraktivitě mu v očích našich diváků nepochybně dodává i fakt, že byl natáčen v ulicích Prahy.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Filmový komplet s českým dabingom v 1080p rozlíšení...

    Agent bez minulosti (r.2002 - 1920x816)        https://www.csfd.cz/film/18113-agent-bez-minulosti/prehled/
    Bourneův mýtus (r. 2004 - 1920x808)                 https://www.csfd.cz/film/136076-bournuv-mytus/prehled/
    Bourneovo ultimátum (r.2007 - 1920x800)       https://www.csfd.cz/film/224141-bourneovo-ultimatum/prehled/
    Bourneúv odkaz (r.2012 - 1920x800)                 https://www.csfd.cz/film/248751-bourneuv-odkaz/prehled/
    Jason Bourne (r.2016  - 1920x808)                    https://www.csfd.cz/film/401427-jason-bourne/prehled/

    KVALITA : video 2000kbps .avi + .mkv , audio stereo mp3 + 6kanál ac-3

    SEED : od cca 14:00 do minimálne 24:00 upload do 22mbit...



       
       




    Filmy CZ/SK dabing









    margharethe, Svetlux, tibotibo, Rombrt, scarabeusgoauld, LAMERF_23, Lucifeeer.666, Hebrejec, Hetteš, polarys2012, slnieckozv, mynovoj, borderliner23, skarpa, Jurgen1488, jozef88, capac, Jozef017, Jožko555, cuker666, Harwimurder, arejuf, MiroslavS1976, Tomino1211, majoLP, lipnik, EWA, tomboodnb, Jean_Zulius, stavitel, ahari, Mirix, Halten,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    25/02/2021 21.05.27
    Už tam nieje seed ? Vôbec ? A nemáš to ? A čo chceš prevádět kam ? tomu nerozumiem teraz...
    Ak tam nebude seed, tak to mi bude ľúto :/ veď som tam ešte 1-2 dozadu videl veľa seederov no, ja by som to mohol začať seedovať, ale až za pár dní, musím si urobiť miesto na SSDčku...

    No, jeden väčší torent plánujem ešte, ale to bude posledný, pretože také sa zle seedujú a málokto na to má kapacity...aj keď v dnešnom svete je už také rozumné minimum 4TB HDD ale na druhú stranu, ťahať taký torent na HDD to je sebevražda...aj SSD s tým malo čo robiť to skontrolovať...

    PS : nový torent som už vypustil


    --------------
    >> 25/02/2021 22.35.16
    margharethe: Moje chyba.. Špatně jsem se vyjádřil. Torrent "DC Comics and..." mám stažený. A slíbil jsem, že ho budu ´´držet´´ co nejdéle to bude možné. (Opravdu disponuji se směšnou pamětí. Tedy.., není to na 386ce.., avšak staříček to vskutku je.) Chtěl jsem si jen udělat místo na SSD, kdyby byl ten nový, o kterém jsi se zmiňoval podobně veliký. Avšak "Fuňas" mne na něj ještě vejde. Ještě jednou moc děkuji. Zdaréééc.., teď asi za delší dobu. Tam, kam odjíždím jsem bez.., poněvadž tamní ´´noťas´´ asi ´´umřel´´, jak jsem se včera dozvěděl. Budeš mít (i ostatní..) ode mne nějaký čas pokoj. Měj se moc bezvadně a šetři se. ´´Prudiče´´ ber z veselým nadhledem. Navíc.., s němi je to zábavnější. No ne..?!
    Uploader
    25/02/2021 20.15.35
    Snažil som sa napísať odpoveď, ale zase to nešlo, tak musím takto samostatne :

    Ďakujem, takáto pochvala hreje priamo na srdci

    Som rád že je tu pár ľudí ktorých moje torenty potešia...

    MARGARETKA : neboj práve na tom pracujem, dnes mám jeden spešl torent na ktorom som pracoval asi týždeň...nebolo to ľahké pozháňať to dokopy !!!


    --------------
    >> 25/02/2021 20.35.52
    margharethe: KAKAUKO ZNí LÉPE.. Už jsem napnutý jako kytarová struna.. Už mám tedy začít převádět "DC Comics and Marvel Universe"??? (Seed už stejně včerejškem ochabl a dnes už ani ´´neťuk´´) Bude to podobně obrovské?

    1
    polarys2012
    Ratio 3.23

    Member+

    25/02/2021 19.22.17
    Ahoj len ťa chcem pochváliť parádne torrenty robíš tieto komplety v 1080p s cz jazykom su top len tak dalej


    --------------
    >> 25/02/2021 19.57.35
    margharethe: Máš naprostou pravdu! Torrenty tvoří přímo exclusivní!! A to proto, že je to chlap perfekcionistický se slušným intelektem a při tom skromný. SKT si ho jistě považuje.   Zdaréééc bodrobodro... Mám dotaz: "Ty ´´ujiždíš´´ na Mr. J.-C. Vandamme..?!?" A druhý..: "To bylo pro dnes všechno..?" Měj parádní večer. A děkuji za skvělý ´´nához´´.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.283 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 16:21
    sql

    TOPlist